Wat kunnen wij voor u betekenen?

Volledige ondersteuning bij uw online leer-, samenwerk- en communicatievraagstukken.
Meedenken over het juiste online product voor uw bedrijf, het inrichten van de omgeving en trainingen voor de deelnemers. Maar ook als alles klaar is en in gebruik, blijven wij altijd beschikbaar voor vragen!

Ziet u op tegen een verandering? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Weet u niet welke keuze u moet maken voor uw bedrijf om online te leren en samen te werken? Of heeft u juist ontzettend veel zin om het eens anders aan te pakken en “online orde op zaken te stellen”? Dan bent u bij 12Change aan het goede adres. In ons team werken zowel mensen met affiniteit en grote kennis van de online wereld, als mensen die aan het idee van dat “online gedoe” zelf vaak ook nog even moeten wennen. Wij begrijpen u en willen graag samen met u er iets moois van maken.

Hieronder ziet u een overzicht van de producten die 12Change aanbiedt.

Unieke online samenwerk- en leeromgeving. Geheel aan te passen aan uw wensen!
Lees meer ...

Open source tool om zelf eenvoudig interactieve leermiddelen te ontwikkelen.
Lees meer ...

Een persoonlijke administratie assistent voor iedereen, altijd beschikbaar.
Lees meer ...

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?