Student VS. Docent

Gezien ik 25 ben zit mijn studietijd nog vers in mijn geheugen, maar ook heb ik al een aantal jaren een eigen bedrijf. Zoals in mijn eerste blog te lezen is was ik niet zo goed thuis in de online wereld. Het moet voor mij, zowel als persoon als ondernemer vooral “werken”.

Niets te veel en niets te weinig. Gewoon passend.

 Ouderwets of Onbegrip

Als student had ik een enorme hekel aan de online omgeving waar ze op mijn school mee werkte. Het was inspiratieloos grijs, onoverzichtelijk en er was altijd wel iets dat niet werkte. Daarnaast hadden wij als studenten nog allerlei andere programma's nodig om met elkaar bijvoorbeeld documenten te delen of gesprekken te voeren via een chat.

Als eigenaar van mijn eigen bedrijf zag ik zodoende nooit de meerwaarde van online omgevingen. Het duurde vaak langer om dingen online te regelen dan dat ik even opbelde, een briefje neer legde of het persoonlijk ging uitleggen. En toch zit een groot deel van onze (werkende) bevolking vrijwel de gehele dag met een telefoon, laptop of tablet voor zijn neus. Zeker de zogenaamde: “jeugd van tegenwoordig”. Wat maakt het dan zo leuk dat mensen er heel de dag naar kunnen kijken? Ben ik hopeloos ouderwets of is er onbegrip tussen mensen die online werk en leer programma’s ontwikkelen en mensen zoals ik?

 Een nieuwe online wereld

Oke, dus stel er zouden online omgevingen zijn die: Net zo leuk zijn als de rest dat zich op die schermen afspeelt waar iedereen de hele dag naar kan kijken en het is gemakkelijker in gebruik en efficiënter om mee te werken dan mijn pakken papier en briefjes die ik nu gebruik, ja dan zou ik het wel willen proberen! Maar ik heb het nooit kunnen vinden, tot ik 12Change leerde kennen. Het is simpel terwijl er toch ontzettend veel mogelijkheden zijn. Persoonlijk en efficient, zowel in het samen met u kijken naar wat voor uw organisatie het beste past. Ook wanneer u na de invoer van de omgeving nog vragen hebt, kunt u ons persoonlijk bellen. En niet te vergeten iets dat leuk is, is ook makkelijker te leren toch?! Student of docent, 12Change is er voor iedereen!

Daarom heb ik mij verbonden aan 12Change en ik help u graag verder!

 

Levina Hartman

 

12Change op facebook

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?