Persoonlijk onlineBij 12Change zijn we voor persoonlijk contact op alle vlakken. Online communicatie kan face to face communicatie niet vervangen, het kan wel heel goed de face to face communicatie ondersteunen! Bent u benieuwd hoe? En hoe 12Change zelf dit in de praktijk brengt? 

12Change vindt het allereerst heel belangrijk om er altijd te zijn voor haar klanten. Want als u ergens online niet uit komt, dan wilt u toch niet dat u online om hulp moet vragen?! Want daar loopt u nou juist al vast. Bij 12Change kunt u uiteraard wel online om hulp vragen, maar gewoon de telefoon op pakken en direct iemand spreken kan ook. Wij begrijpen u wanneer u er even niet uit komt online. We zijn zelf tenslotte ooit ook zo begonnen, iedereen heeft de computer ooit moeten leren begrijpen.

Daarnaast horen we nog vaak: “Dat online communiceren, er wordt helemaal geen echt contact meer gemaakt, het is niet goed, we moeten juist meer met elkaar praten.” Daar zijn we het mee eens bij 12Change. Face to face communicatie en de emoties en uitdrukkingen en lichaamstaal die daarbij komen kijken zijn niet te vervangen door online communicatie. Online communicatie kan wel degelijk bijdragen aan een betere sfeer en meer begrip tijdens face to face communicatie. Een voorbeeld daarvan is wanneer iemand het lastig vindt om bijvoorbeeld met een “vreemde” begeleider/collega/werknemer, etc. te praten. De brug wordt kleiner online en zo kunnen beide partijen naar elkaar toe groeien. Maar ook wanneer bijvoorbeeld het gewoon lastig is om elkaar veel face to face te spreken, bijvoorbeeld vanwege een grote fysieke afstand, kan online communiceren uitkomst bieden. Vooral video is hiervoor erg handig. Je ziet elkaar toch, voelt je meer verbonden en zo kun je goed aan elkaar uitleggen wat je bedoelt. Op papier of per telefoon is de kans op onbegrip of een verkeerde interpretatie veel groter. 12Change vindt communicatie en persoonlijk contact enorm belangrijk, dit zie je terug bij zowel 12Change als bedrijf als in de programma’s van 12Change.

Weten wat de mogelijkheden zijn voor online communicatie met de programma’s van 12Change? Of een andere vraag? Neem gerust contact op met ons!

 

12Change op facebook

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?