Dankjewel!

Aan al onze partners die het klanttevredenheidsonderzoek hebben ingevuld.

Wij zijn dankbaar en trots dat 12Change beoordeeld is met gemiddeld een 8,5!

Na een paar jaar druk aan de slag te zijn hebben we eind 2016 een klantonderzoek gehouden. Vanaf nu maken we er een gewoonte van om steeds aan het einde van het jaar een klantonderzoek te houden. We blikken terug en kijken vooruit.

Terugkijkend op 2016 is er inmiddels veel veranderd en toch ook een hoop hetzelfde gebleven. Half 2016 kwam er voor het eerst nog iemand bij 12Change werken waar al onze partners inmiddels wel kennis mee hebben gemaakt. Levina Hartman is het nieuwe gezicht dat u tegen kunt komen bij 12Change Learning . We hebben nieuwe partners mogen verwelkomen, veel ontwikkelingen voorbij zien komen bij PedIT en Xerte, een Erasmus+ subsidie mogen ontvangen en bestaande partners nog beter leren kennen. Rondom alle veranderingen in 2016 herhalen we vaak voor onszelf waarvoor 12Change staat. We zijn heel blij dat u waar wij voor staan heeft bevestigd! In het klanttevredenheidsonderzoek hebben we gevraagd 12Change Learning in drie woorden te omschrijven. Dat leidde tot uitspraken als: 


“Bekwaam, betrokken, bijzonder.”                

“Deskundig, betrouwbaar, loyale partner.”

“Professioneel, meedenkend, klantgericht.”

“Creatief, vernieuwend, duidelijk.”

“Uniek, deskundig, out of the box.”

 

Voor 2017 staan er al diverse doelen op ons programma.

  • Zo gaan we meer gebruik maken om via diverse kanalen nog meer met onze bestaande en nieuwe partners in contact te komen en te blijven. Een vernieuwede nieuwsbrief, facebook en nog meer face to face momenten zullen hier onder andere aan gaan bijdragen. 
  • Ook ontwikkelen we meer trainingsmogelijkheden zodat er voor iedereen een trainingsvorm is die past.
  • Er staan al weer een paar grote en mooie nieuwe ontwikkelingen klaar voor PedIT en Xerte …
  • en willen we ervoor zorgen dat online leren en samenwerken nog makkelijker wordt voor iedereen.

Maar het belangrijkste is dat we er altijd willen zijn voor jullie!

 

Klanttevredenheidsonderzoek 2

 

12Change op facebook

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?