Levina

Hoi! Ik ben Levina en werk sinds kort voor 12Change. Ik ben 25 en echt zo’n type: “Lekker buiten met de hond.” Als ik aan mijn vrienden vertel wat ik bij 12Change doe kijken ze allemaal verbaasd, want Levina en computers, dat gaat toch helemaal niet samen?! Meer dan een paar keer zou ik mijn laptop het liefst het raam uit hebben gegooid, helaas woon ik in een bungalow dus dat plan mislukte. Ik zit dus opgescheept met die laptop en alles wat dat “ding” kan, wat bij mij alleen nooit werkt.

Uitspraken als: “Je moet met de tijd mee.” Lieten mij koud. Ik ging het wel redden zonder die computer. Toch lukte dat niet, steeds meer gebeurd online en ik kon het niet meer bijhouden en kwam privé en met mijn werk er niet meer uit. Toen besloot ik dan maar te doen wat ik het liefste doe, uitdagingen zoeken. En mijn grootste uitdaging… Ja, Precies. Zo ben ik dus bij 12Change gekomen en mijn ervaring tot nu toe? Er zijn dus programma’s die iedereen kan begrijpen, want als ik het kan, kan iedereen het en het is nog leuk ook. En misschien wel het beste van dit alles? Ik kan nu: “Lekker buiten werken met de hond!”

De komende tijd ga ik proberen door het schrijven van stukjes, het opnemen van video’s (ook nog geen idee hoe ik dat ga doen) en door vragen te stellen, jullie de mogelijkheden en leuke kanten van online werken te laten zien. Uiteraard zo dat het voor iedereen te volgen is. Are you ready for a change? Ik wel en ik hoop dat ik samen met u deze verandering mag doormaken, want 12Change is er voor iedereen!

 Groetjes, Levina

P.s. Mocht u nu al vragen hebben, neem dan gerust contact op!   

 

 

 

12Change op facebook

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?