Krachtenbundel Netstitch 1Op 1 december jongsleden had Inge Donkervoort van 12Change de eer de eerste krachtenbundel uit te delen aan één van de medewerkers van Netstitch. In De Krachtenbundel staan twaalf verhalen waarin de kracht van kwetsbaarheid verwoord worden.

De (leer)medewerkers van Netstitch werden geïnterviewd door personen die iets betekenen voor de organisatie. Inge Donkervoort van 12Change had de eer om een van de (leer)medewerkers van Netstitch te mogen interviewen. Het was een erg bijzondere ervaring en wij zijn er bijzonder trots op dat wij zo’n prachtig initiatief als Netstitch mogen ondersteunen!

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?