Schermafbeelding 2017 06 13 om 10.59.23

Een Future Teacher Talk is een maandelijks webinar over diverse onderwerpen rondom online leren.Je kunt vooraf inschrijven en deelname is gratis!

Schermafbeelding 2017 06 13 om 11.01.00

 

 

Een Future Teacher Talk is een maandelijks webinar over diverse onderwerpen rondom online leren.Je kunt vooraf inschrijven en deelname is gratis!

Iedere talk begint met een kort stukje uitleg en vervolgens laten we een gast aan het woord. Het zijn interactieve webinars waar u volop de gelegenheid krijgt om vragen te stellen.

Van 'Xerte Talk' naar 'Future Teacher Talk'
Waarschijnlijk zijn jullie al bekend met onze Xerte Talks van het afgelopen jaar. Omdat we als 12Change en Toll-net betrokken zijn bij een Europees Erasmus Plus subsidie traject, heten deze 'Xerte Talks' voortaan 'Future Teacher Talks' Hierin komt natuurlijk Xerte nog wel aan de orde, maar de onderwerpen worden veel breder getrokken. Zie de data hieronder met de onderwerpen (onder voorbehoud).

Zo kijken we ook naar de online didactiek van bepaalde tools, wat werkt er wel en wat niet, maar ook het perspectief van wat de studenten er eigenlijk van vinden. Dat doen 12Change Learning en Toll-net samen met een Engelse en Noorse partner 'Learning Apps' en 'Norsk nettskole'. In vier landen rollen we dus hetzelfde project uit en delen wel elkaars expertise. Mooi toch!

Uw hosts zijn Katrien Bernaerts van Toll-net en Inge Donkervoort van 12Change Learning

Wil je je opgeven voor een Future Teacher Talk klik dan hier.

Maart 2016 Online leren! Wat werkt er?- Steven Mannens
April 2016 Flipped Classroom
Mei 2016 Samenwerken binnen en buiten de les met als gast Bram Bruggeman
Juni 2016 Feedback aan je studenten met als gast Karen Van de Cruys
September 2016 Tools voor het ondersteunen van lezen
Oktober 2016 Tools voor het ondersteunen van schrijven
November 2016 Hoe evalueer je online tools
December 2016 Meer testen, minder cijfers?

Schermafbeelding 2017 06 13 om 11.01.11

Meer weten over het Europese project? Of het archief van de Future Teacher Talks  bekijken? Ga dan naar: 

www.futureteacher.eu 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?