NTC OnlinePeter Zuidema, directeur van Edufax (NTC Online) beschrijft hoe hij werkt met PedIT. Edufax is gebruiker van PedIT van het eerste uur in Nederland. Zij begeleiden meer dan 1000 leerlingen van 4 tot 18 jaar (kinderen van expats) over de hele wereld, die hun Nederlandse Taal & Cultuur bij moeten houden.

"Een van onze diensten is het aanbieden van het programma NTC-online. Met dit programma verzorgen wij online afstandsonderwijs Nederlandse taal en cultuur aan kinderen die tijdelijk in het buitenland verblijven. PedIT bleek daarvoor veruit het beste programma te zijn."

Peter Zuidema, directeur Edufax

> Naar de PedIT van NTC-Online

 

video 1

Naast de vele didactische mogelijkheden zijn de geïntegreerde website en communicatie functie buitengewoon nuttige aanvullingen. Met de communicatie functie beschikt men niet alleen over een intranet, maar tevens over een website met een naar het publiek gerichte krant. Tel daarbij op de gebruikersvriendelijkheid van het programma en de keuze is snel gemaakt."

Inmiddels wordt PedIT ingezet door alle leden van OLC-Eden, een Europees samenwerkingsverband op het gebied van afstandsonderwijs eigen taal en cultuur. Via de intranet functie van PedIT wordt zowel op management niveau als op ontwikkelingsniveau intensief samengewerkt, terwijl meer dan 5000 leerlingen verspreid over zo’n 120 landen op hetzelfde platform allen hun eigen programma’s volgen. Dankzij PedIT zijn wij in staat gesteld in samenwerking met onze Europese partners een nieuwe standaard te ontwikkelen op het terrein van webbased onderwijs."

Klik op de afbeelding om een demo van NTC-online te openen.

Peter Zuidema
Directeur Edufax BV
www.edufax.nl
www.ntconline.nl

 

 

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?