Langens Langens"12Change heeft voor ons de verandering gemaakt waar wij op gehoopt hadden! Na een gedegen inventarisatie van de problemen waar wij tegenaan liepen op ICT gebied en een duidelijk en praktisch stappenplan, hebben zij onze wensen perfect vertaald. We kijken terug op een fijne samenwerking. 12Change heeft een no nonsens mentaliteit, ze weten van aanpakken en zeker waar ze het over hebben!"

Laura Langens, Directeur

> Naar de website van Langen & Langens

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?