Jaapjan Vroom Deltion CollegeHet Deltion College heeft 12Change ingeschakeld om een snelle en goede installatie van Xerte te realiseren. Met single sign on (via SURF conext) kunnen nu alle collega's gebruik maken van Xerte. Het voordeel boven zelf doen is dat 12Change alle updates doorvoert en mogelijke problemen via hun helpdesk adequaat oplost. 12Change zit midden in de Xerte community, dus weet van de hoed en de rand. Hierdoor zijn wij meteen op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen, zodat wij die meteen kunnen toepassen in onze productie van e-learning.

JaapJan Vroom, Senior Advisor Innovation & Expert Blended Learning
Deltion College

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?