Jasmijn Schipper RB"Werken met 12Change is meer dan prettig. Zelf wisten wij niet de ins en outs van het toepassen van blended learning binnen een opleiding en Inge heeft ons hier uitstekend bij geholpen. Ze is daadkrachtig, resultaatgericht, heeft gevoel voor sentimenten bij diverse partijen en weet hier feilloos mee om te gaan. Ze weet de kar te trekken en zorgt er voor dat er niets over het hoofd gezien wordt. Ze gaat ook verder dan wat in eerste instantie de mogelijkheden lijken. Hierdoor hebben wij een gerust gevoel gehouden in een veranderende werkwijze, we hebben er 100% op kunnen vertrouwen dat het goed kwam."
We gaan met 12Change verder om blended learning toe te passen in andere opleidingen en we zien nu al uit naar de professionele, maar ook gezellige samenwerking!."


Jasmijn Schipper - van Veeren
Hoofd RB Opleidingen, Register Belastingadviseurs

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?