Onno Clous"12Change en ik maken een online leeromgeving voor een fiscale beroepsopleiding. De kennis, ervaring en ideeën van 12Change zijn daarbij de basis voor een flinke stap in online leren. Ook heeft 12Change steeds oog voor de organisatie die online leren invoert en de mensen die het moeten uitvoeren. Met goed gekozen online leermiddelen biedt 12Change organisaties de mogelijkheid om hun studenten een optimaal leerresultaat te laten behalen. En met oog voor budgetten en planning. Zeer prettig samenwerken."


Mr. drs. Onno Clous
Clous Consultancy
Fiscaal adviseur en docent

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?