sprankelendmooi 600"12 Change heeft onze websites Sprankelend Mooi, Schoonheidsinstituut Linda en VLinColours gemaakt. Een bedrijf wat staat voor professionaliteit, goede service en kwaliteit.

Ook is 12Change erg meedenkend en creatief in haar ontwerpen. Alles is mogelijk! Wil je een mooie, exclusieve site dan is 12Change het bedrijf wat jou kan helpen."

Linda Tielemans, Directeur Sprankelend Mooi!

> Naar de website van Sprankelend Mooi

> Naar de website van Schoonheidsinstituut Linda

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?