Monique Schoutsen RU

"De bibliotheek van Radboud Universiteit Nijmegen gebruikt Xerte om interactieve leerobjecten te maken. Deze worden beschikbaar gesteld aan de studenten en docenten. Belangrijk voor hen was dat men kon samenwerken aan deze leerobjecten en dat het het gebruik heel simpel is. Na een zeer gezellige maar zeker intensieve training van twee dagdelen kon men zelfstandig aan de slag met Xerte Online Toolkits. Monique heeft hierover verslag gedaan in haar blog. De Radboud Universiteit maakt gebruik van een dedicated hosted XOT installatie via 12Change. Binnenkort kunnen ze dit ook Single Sign On van SURF gebruiken zodat alle docenten (en eventueel studenten) binnen de Universiteit er mee aan de slag kunnen.
Monique Schoutsen over 12Change. Monique is Informatie- en collectiespecialist at Universiteitsbibliotheek Nijmegen en gebruikt met haar team Xerte voor het maken van leerobjecten.

De eerste keer dat ik Inge zag, was op een Surfbijeenkomst, waarin de online instructietool Xerte gepresenteerd en bediscussieerd werd. Wat me meteen opviel, was haar daadkracht. En toen we een half jaar later – we wilden eerst dit programma, maar ook andere programma’s uitgebreid testen – voor Xerte als instructietool kozen, werd pas écht duidelijk hoe daadkrachtig en enthousiast ze echt is: we kregen op alle vragen die we haar via de mail stelden vaak al binnen een uur antwoord. En geen kastje-naar-de-muur gedoe of vage antwoorden, maar duidelijke uitleg, OPLOSSINGEN, meedenken. Ook de instructie in het programma Xerte voor onze teamleden door Inge was een groot succes: ze wist ze in een mum van tijd te instrueren en enthousiasmeren. En in haar gulheid nodigde ze ons ook uit om mee te gaan naar de Xerte-inspiratiedag in Leuven, die door Toll-net georganiseerd was, en waar we in staat gesteld werden de bedenker van Xerte te ontmoeten en vragen te stellen."
Het gevoel dat je krijgt als je met Inge werkt is: yes, we want 2 change!"

Monique Schoutsen
Informatie- en collectiespecialist at Universiteitsbibliotheek Nijmegen

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?