AEffort

'Sinds een jaar maken we bij Aeffort gebruik van PedIT. Met het systeem bieden we een online leeromgeving aan waarin we onze klanten helpen in het heruitvinden van hun Business Model. Doordat het systeem eenvoudig is aan te passen is het gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast stelt Xerte ons in staat om de inhoud interactief te maken en visueel te verrijken. Blended leren is de toekomst en de digitale leermaterialen van 12changeacademy stellen ons in staat om voorop te lopen in nieuwe, innovatieve leervormen.'

Maarten van Liempt MSc - arbeidspsycholoog
Aeffort, Vlijmen

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?