iris

"Het Deltion College werkt in een landelijke ontwikkelgroep samen met zes ROC's voor het opzetten van blended learning in de optiekbranche. Alle elearningmodules worden in Xerte gebouwd. Eén van de redenen van de groep om voor Xerte te kiezen is het feit dat het Xerte Open Source is. Als het project na twee jaar is afgelopen en de modules zijn opgeleverd krijgen alle betrokken scholen de broncodes ter beschikking. Zij kunnen dan eventueel besluiten het materiaal zelf aan te passen aan hun eigen veranderende onderwijs door een eigen Xerte omgeving aan te schaffen.

12Change is een logische keus voor levering en hosting. Zelf hosten van Xerte kost meer dan onderbrengen bij 12Change, terwijl 12Change ook nog eens de updates en helpdesk verzorgt. Als er al vragen zijn, worden deze snel opgepakt en beantwoord. Daarbij is het bijzonder prettig dat 12Change rechtstreeks contact met de ontwikkelaars heeft."

JaapJan Vroom, IRIS project

> Naar de website van IRIS project

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?