Comit

ComIT staat voor Communiceren met behulp van Informatie Technologie. Binnen een ComIT communiceert een groep van mensen die een gemeenschappelijk belang hebben. Samen willen ze doelen bereiken door met elkaar samen te werken. De communicatie, die het bindmiddel is voor de samenwerking, vindt voor een groot deel plaats binnen dit digitaal platform.

Voor de inrichting en uitvoering van een passend onderwijsarrangement, waarbij meerdere personen met elkaar samenwerken in de zorg voor een kind met een speciale ontwikkelingsbehoefte, biedt ComIT alle mogelijkheden om samen te werken aan de ontwikkelingsdoelen die worden vastgesteld.

  • Je werkt samen met anderen op een tijd en op een plek die past in jouw agenda. Geen uitstel meer omdat we geen gezamenlijke datum kunnen vinden voor overleg. Besparing van reistijd en reiskosten.
  • Alle begeleidingsplannen, formulieren en groeidocumenten worden naar eigen format binnen ComIT ontwikkeld en beheerd in een digitaal dossier.
  • Alle informatie binnen één omgeving op elk moment van de dag bereikbaar voor alle betrokkenen.
  • Naast de vaste gebruikers kunnen ook andere instanties of adviseurs tijdelijk worden toegelaten voor toezicht en/of advies.

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?