Arine van NeutegemDe Bijna-baantjes heeft 12-Change ingeschakeld om een nieuw concept vorm te geven. Een soort monsterboard waarop jongeren en met een verstandelijke beperking zichzelf kunnen profileren. De website ondersteunt de jongere door middel van personal branding. Inge en Levina hebben het hele proces begeleidt, van idee tot aan de daadwerkelijke uitvoering. We zijn super tevreden over 12-change. Ze hebben aan een half woord genoeg, zijn kundig en bouwen op maat een website. Ze geven goed de verschillende mogelijkheden weer en werken snel en precies. We zijn echt tevreden over de website, de samenwerking en de look and feel.

Team van de Bijna-Baantjes


Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?