Wat kunnen wij voor u betekenen?

12Change is gespecialiseerd in online leer-, samenwerk- en communicatietools die bij uitstek geschikt zijn voor in het onderwijs. Inge, eigenaar en oprichtster van het bedrijf, komt van oorsprong uit het onderwijs. Bij 12Change begrijpen we dat online tools vooral gemak moeten bieden in plaats van de zaken ingewikkelder te maken. 12Change is er niet alleen voor het gemak van de docenten of de leerling/student, maar juist voor allebei!

Het onderwijs blijft veranderen, de tijd verandert en de leerlingen groeien tegenwoordig op met de tablet, computer en telefoon. Hoe hou je deze veranderingen bij op een positieve manier? Is het elke les weer een strijd tussen u en de computer en/of de telefoon? Begraaf dan nu de strijdbijl en werk samen met de online leer-, samenwerk- en communicatie mogelijkheden van 12Change. Zorg dat uw lessen de allerleukste worden. Want iets dat leuk is leert makkelijker, toch?

Unieke online samenwerk en leeromgeving. Geheel aan te passen aan uw wensen!
Lees meer ...

Open source tool om zelf eenvoudig interessante en interactieve leermiddelen te ontwikkelen.
Lees meer ...

Een persoonlijke administratie assistent voor iedereen, altijd beschikbaar.
Lees meer ...

Integreer en koppel uw bestaande programma's en tools. Wat u maar wilt en hoe u maar wilt...
Lees meer ...

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?