Academy

12Change verzorgt training en opleiding over (sociaal) online leren en samenwerken. Het maakt niet uit of dit nu ondersteunend, blended of volledig afstandsonderwijs betreft. 12Change onderscheidt zich door uitsluitend samen te werken met de beste trainers en online coaches. Voor bepaalde trainingen en cursussen krijgen de deelnemers een certificaat. Wij verzorgen ook lezingen en workshops.

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?