Wat kunnen wij voor u betekenen?

12Change heeft voor u zeer gebruiksvriendelijke programma’s om bijvoorbeeld leerprogramma’s mee te ontwikkelen, uw administratie bij te houden via een handige app en we kunnen u helpen met uw vragen over online leren, samenwerken en communiceren.

U wilt graag een of meerdere personen administreren en/of ondersteunen? Dan kan een online omgeving uitkomst bieden. De afstand tussen u en de andere personen verkleint, doordat de stap om iets online te delen/zeggen gemakkelijker is dan om dat face-to-face te doen. Doordat u vaker iets van elkaar hoort, door bijvoorbeeld korte berichtjes via het programma te sturen, blijft iedereen meer betrokken bij elkaar. Zo zal iedereen zich meer verbonden voelen en door het gemak dat geboden wordt maakt het dat mensen beter kunnen focussen en werken. Dus door een online tool te gebruiken vergroot je de afstand niet tussen personen, je verkleint de afstand juist. Het kan geen face-to-face communicatie vervangen, maar wel versterken en interessanter maken!

Wilt u meer weten over ons en over de mogelijkheden of heeft u nog geen gevoel bij hoe dit dan zal gaan werken? Neem dan vrijblijven contact met ons op: Connect 

Unieke online samenwerk en leeromgeving. Geheel aan te passen aan uw wensen.
Lees meer ...

Open source tool om zelf eenvoudig interessante en interactieve leermiddelen te ontwikkelen.
Lees meer ...

Een persoonlijke administratie assistent voor iedereen, altijd beschikbaar.
Lees meer ...

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?