Levina Inge

Yes! Ons voorstel is goedgekeurd door SURF en 23 mei is de startmiddag. We hebben er zin in, er staan mooie ontwikkelingen omtrent learning analytics gepland.

De oproep van SURF was als volgt: 

Leveranciers: doe een pilot in de SURF demo-omgeving van de modulaire digitale leeromgeving

SURF daagt leveranciers uit om onderwijsinstellingen te laten zien hoe hun producten bijdragen aan de modulaire digitale leeromgeving door een pilot te doen in de SURF demo-omgeving. In deze omgeving is het mogelijk standaarden en gegevensuitwisseling van applicaties te testen. Stuur een pilotvoorstel in voor 1 mei.

Unieke kans

Onderwijsinstellingen kunnen deze modulaire leeromgeving die flexibel en persoonlijk onderwijs mogelijk maakt niet alleen ontwikkelen. De leeromgeving moet ook werken met producten uit de markt. Door deel te nemen aan de pilots krijgen leveranciers de unieke kans om hun applicaties up-to-date in te richten en integratievragen van instellingen te kunnen beantwoorden.

Wat gaan we doen, ons voorstel:

Bij het verder ontwikkelen van Xerte focussen we op een component die omsloten wordt in de ‘burcht’, te weten het mogelijk maken van Learning Analytics. De basis is in Xerte reeds ontwikkeld, maar zowel qua uitkomsten als de technologie, kan dit uitbreiding gebruiken.

Onze motivatie daarvoor is simpel. Wanneer we eigenlijk niet weten wat studenten vinden van leermateriaal, hoe ze leermateriaal gebruiken en wat ze ervan leren, hoe weten we dan dat wat we maken goed is? Om ons onderwijs te optimaliseren is het noodzakelijk dat we kritisch durven kijken en luisteren en zo blijven innoveren. 

 

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?